maanantai 6. helmikuuta 2012

Rusettia kaulassa

Päätin tänään ajankuluksi testata tuota rusetillista tunikaa, joka näkyi viime postauksessa vaatekasan päällimäisenä. Tunika löytyi H&Mltä ja on yksi ehdoton lemppari tällä hetkellä! Olen muutenkin niin lyhyt, että en pysty pitämään pitkiä tunikoita ilman korkeita korkoja, muuten paita näyttäisi pikimmiten kaavulta päällä. Pahoittelen mitäänsanomattomia kuvia, kiireessä ehdin ottamaan vain muutaman kuvan teille näytiksi. Kuvassa paitaa on "lyhennetty" vyön avulla ja se kyllä toimii paremmin tuollaisena paitana omalla kohdalla.
Rakas ystäväni pitää viikonloppuna ystävänpäiväjuhlat ja testailinkin tätä paitaa niitä juhlia silmällä pitäen. Ystävänpäivästä tulee muutenkin itselläni mieleen kaikki vaaleanpunainen, joten tämä paita olisi oikein oiva mustan kynähameen kaveriksi. Pieni varoituksen sana, älä laita tätä paitaa ilman alustoppia, kuvista aina ilmenee jotain mitä silmä ei nää :D
Jalkoihin todennäköisesti sujautan nudet Zaran kiiltonahkakorkkarit, jotka ovat aina tärkeissä menoissa mukana! Välillä harmittelen, etten ostanut toisia pareja, koska pidän niistä ihan älyttömästi ja näissä omissa pareissa alkaa pikkuhiljalleen näkymään elämisen merkkejä. Laukun virkaa juhlissa toimii Vuittonin Eva Clutch, joka on ehkä ihan hitusen liian pieni omaan käyttöön, kun kannan useimmiten koko omaisuutta mukanani.
Zarassa saattaa muuten olla vielä noita kenkiä alessa, mutta isommassa kokoluokassa, ainakin oli joitakin pareja Aleksanterinkadun Zarassa, eli sinne vaan jos kengät mielyttävät silmää. Tuota hennesin tunikaa muuten löytyy myös netistä, tässä suoralinkki sinne: http://www.hm.com/fi/product/97994?article=97994-A hintaa paidalta löytyy 29,95e. Ei muutakuin klikkailemaan ostoskoriin :)

Nyt tämä neiti lähtee salille bodypumppailemaan! Kivaa alkuviikkoa lukijoille :)

7 kommenttia:

  1. Tosi hyvältä näyttää tuo tunika :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin olen ihan rakastunut siihen :) Vyöllä saa kyllä ihmeitä aikaan tunikoille!

      Poista
  2. Asu näyttää kivalta, mutta itse jäin ihailemaan kynsiäsi :D Ihanan erillaiset ja rohkeat :)

    -M-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, olen aina ollut näyttävien kynsien perään ;) Melkein menevät koruista!

      Poista
  3. Aivan mahtavan upeat kynnet sulla! Vautsi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii ihana kiitos! Ja vaikkei uskoisi, niin näillä on helppo olla :)

      Poista
  4. vitsi muuten noi sun kynnet, ihan samanlaiset melkeen mitkä mä otin pauliinalla sillon!:D tai siis mullahan oli hopeeta glitterii eikä 3d kukkii mut muuten ihan identtiset! me waantssss them backkk:(<3 -S

    VastaaPoista

Suositut tekstit