sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Mangon bukleejakut

Oletteko muuten kurkanneet Mangon bukleejakku tarjontaan? Kurkkasin pitkästä aikaa Mangon takkiosastolle ja yllätyin nähdessäni toinen toistaan ihanempia bukleejakkuja! Pikkujoulukausi on nyt virallisesti korkattu, sillä nettikauppoihin vyöryää kimallelangoilla varustettuja siistejä pikkutakkeja ja jakkuja, joita voi pukea kotelomekkojen kaveriksi.

Itse ihastuin tähän mustaan kimaltelevaan versioon, joka mallinsa puolesta on juuri samanlainen kuin edellispostauksessa näkynyt valkoinen jakkuni. Samainen valkoinen bukleejakku puolestaan löytyy täältä!
Käykäähän muuten kurkkaamassa näitä versioita. Minulla ainakin meni pasmat niin sekaisin, että taisin klikata kolme versiota ostoskoriin samantien kunnes hillitsin itseni ;) Eikä myöskään ole yhtään hullumpi tuo Zaran tarjontakaan. Love it!

Mites on, oletteko te hurahtaneet yhtälailla bukleejakkuihin?

14 kommenttia:

  1. Valkoinen bulkeejakku olisi yksi ehdoton ostos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zarasta ja Mangosta olen tällä hetkellä löytänyt parhaimman valikoiman noista bukleejakuista :) Kannattaa ehdottomasti siis suunnata sinne! Mangossa ainakin näin nettitarjonnan perusteella näyttäisi olevan omaan silmääni mieluisin valikoima ;)

      Poista
  2. oi että tuo musta buklee on kyllä aika herkku! yhden tuon tyyppisen jakun hommasinkin jo pari kuukautta sitten ja paljon sitä ollaankin jo ehditty pitää;) eli pakko tässä on sitten kai vierailla itse myymälän puolella piakkoin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekkin! Aivan ihana.. ♥ Tosin minäkin haluaisin nähdä tämän paikanpäällä ennen varsinaista ostopäätöstä! Noihin katalogikuviin kun ei ole luottamista :/ Mistä Rhea muuten oman ihanuutesi löysit? :)

      Poista
  3. Ihan uteliasuuttani kysyn, että kävitkö koskaan siellä silkkicenterissä? :)
    -Meeri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Meeri!

      Paikan päällä en käynyt, mutta soitin liikkeeseen uteliaisuuttani :) Yksinkertaisia toppeja löytyi muutama malli, mutta niistä oli harmikseni pienimmät koot ehtineet mennä :/ Täytyy kuitenkin seuraavalla keskustareissulla käydä piipahtamassa, ties mitä ihanuuksia sieltä löytyy! ♥

      Poista
  4. Huomasin että myyt huuto.netissä mangon ihanaa vaaleaa bukleejakkua suuressa koossa, mistä olet sen ostanut ja miksi niin suuren koon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ostin jakun alunperin työkaveriltani, mutta eihän siinä töissä nopeasti sovitettuna saanut jakun todellista koota oikein selville :/ Niinkuin tuossa huuto.net ilmoituksessanikin kerroin koko on niukkaa ja vastaa ennemmin M/L-kokoa. Huivin kanssa käytettynä jakun suurehkoa kokoa ei juurikaa huomaa, mutta ilman sitten kylläkin :/

      Jos vaan saan tuon myytyä niin tilaan ehdottomasti jakusta pienemmän koon itselleni :)

      Poista
  5. Hei miten selvitit sen kuvatilan loppumis tsydeemin? Neuvoja kaivattaisiin täälläkin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha taitaa olla monella edessä sama tilanne :D Kurkkaa tuonne "Laukkuhaaveiden ykkönen" postauksen kommentteihin, sinne yritin värssyn kuvatilaongelmasta kirjoittaa ;D

      Poista
  6. Sulla on niin soma blogi, liityin lukijaksi seurailemaan :) Kiitos vielä bleiseristä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun löysit tänne! Tervetuloa! :) Ja mukava kuulla, että bleiseri oli mieluinen ♥

      Poista
  7. Mulla on Zaran valkoinen kultaisin yksityiskohdin ja pakko sanoa että se on kivan näköinen sekä hyvin lämmin:) Musta väri on kyllä kanssa aikas hieno. Jotkut bukleejakut ovat kyllä jotenkin kylpytakkimaista kangasta yök, oletko huomannut saman seikan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin pienimuotoinen bukleejakku-kokoelma koostuu ainoastaan Zaran versioista ♥ Sieltä löytyy ylivoimaisesti paras valikoima! Mutta nyt olen kyllä positiivisesti yllättynyt noista Mangonkin tulokkaista :)

      Tiedän mitä tarkoitat! Mulla on myös ennen ollut muutama "bukleejakku" jos niitä voi bukleejakuiksi sanoa.. Olivat meinaa identtisiä vessassa roikkuvien kylpytakkien kanssa :D Voit uskoa, että kärräsin ne huutikseen alta aikayksikön.. ;D

      Poista

Suositut tekstit