maanantai 11. maaliskuuta 2013

Päivänasu 08/03/13

Heippa! Mitenkäs siellä on viikonlopusta selvitty? Itse sain taas kerran todeta huonoa vastustuskykyäni, sillä täällä sitä makoillaan 38'c asteen kuumeessa jo toistamiseen tämän vuoden puolella ja ei voi muuta sanoa kun harmittaa ihan vietävästi! Muutama ärränpääki tuli päästettyä kun flunssa tulee taas sekoittamaan niin treeni-, kuin työkuvioitakin. Murr!

Hölmönä olen vielä yrittänyt uhmata tuota virusta, sillä en millään meinaisi pysyä aloillani;D Tuolla olen liidellyt kuin terveenä konsanaan. Tänään kuitenkin siihen touhuun tuli stoppi, kun enää en yksinkertaisesti päässyt nousemaan sängystä, muualle kuin koneelle (tietty) ;D
Bag/ LV, Watch/ Michael Kors, Bracelet/ Cailap by Bloggers
Blazer/ Zara, Pants/ Dr.Denim, Shirt/ Selected Femme, Rain boots/ Valentino
Onneksi pahan päivän varalle mulla on kamera täynnä vanhoja otoksia, joita nyt potilaana ehdin tänne lisäilemään. Kuvat ovat otettu viime perjantain asusta, jossa kävin liikeneviä asioita hoitamassa.

Puuterinen toppi on suhtkoot uusi tulokas Selected Femmeltä. Bongasin sen itseasiassa ainoana kappaleena Bubbleroomista ja valitettavasti jäljellä oli enää kaksi kokoa liian suuri kappale. Mielestäni se menee loistavasti silti bleikun alle survottuna ja on ehkä kivempikin tuollaisena huolettoman rentona, kuin ihonmyötäisenä.
Bracelets/ Nelly.com, Michael Kors
Bleikku taas on minulle "uusi" huuto.netin löytö, josta tuli oitis uusi suosikkini. Suuret kiitokset siis Annalle! 

Siinäpä pikaisesti perjantain asua. Nyt ei auta muu kuin hyökkää Gossip Girl 4:sen kimppuun, jonka loppujen lopuksi päätin tilata netistä itselleni. Vielä täytyy laittaa vitos- ja kutos tuottarin hakuvahdit käyntiin ja tilata ne hyvissä ajoin ennen nelosen päättymistä. Kai tästä vuodepotilaana olemisesta alkaa löytymään hyviäkin puolia.. ;)

14 kommenttia:

  1. Very nice Look!!! The Watch and the Bag are so nice!!!
    http://rimanerenellamemoria.blogspot.de

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. They really are my favs! Thank you Jeannette ♥

      Poista
  2. Nice outfit my dear ! :* I'm obsessed!

    VastaaPoista
  3. Kaunis asu!!:) missä käyt Huollattamassa kyntesi?;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kiitän ja kumarran! ♥ Kynnet minulle loihtii Agnes, Salon Vivalista. Paikka sijaitsee Vantaan Tikkurilassa :)

      Poista
  4. Tuo bleiseri on kyllä todella kaunis, se ei vaan liikkeessä jotenkin istunut päälleni, kun sitä sovitin. Olisi vielä ollut alennuksessakin, voi sitä harmia :(

    Ja ikävä kuulla, että flunssa vaivaa, mutta toivottavasti paranet pian! Pitää vaan malttaa lepäillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih! Kuullostaa niin tutulta, tuo jälkiviisaus meinaan ja se ei kivaa olekkaan :( Usko tai älä, mutta harmittelin tätä bleikkua itsekkin aikoinaan kun en tullut sitä hankinneeksi, mutta kuukausi takaperin löysin kuin ihmeen kaupalla huutiksesta omani! Sieltä olen saanut lähes kaikki "jälkiviisaus"-tuotteeni ongittua ;)

      Ja kiitos tsempeistä! ♥ On se kyllä yhtä hullunmyllyä pitää tällainen sinkoilia koko päivän sisätiloissa, mutta yritetään yritetään ;)

      Poista
  5. Hyvältä näyttää, puuterinen toppi on tosi jees!

    VastaaPoista
  6. Sun asut on aina niin tyylikkäitä :)
    Kiva nähä näitä pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! ♥ Ja näitähän on vuodepotilaana luvassa ihan riittämiin ;)

      Poista
  7. Heippa!

    Ihailen aina upeita kynsiäsi jotka aika ajoin vilahtelevat kuvissa :) Onko kynsimuotoilijallasi jotain kotisivua/facebook-sivua jossa näkyisi hänen tekemiään kynsiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Kyllä vaan löytyy! Eli kun laitat hakukenttään Agnes Orumaa, pitäisi hänen kynsigalleriansakin avatua kaikkien nähtäville! :) Sieltä löytyy varmasti jokaisen makuun jotakin, sekä tottakai omat taideteoksenikin ;)

      Poista

Suositut tekstit